Organizacija događaja

DOĐITE DA ZAJEDNO STVARAMO LEPE USPOMENE

U prijatnom ambijentu našeg restorana, sa kaminom ili na restoranskoj terasi, za vas i vaše drage goste možemo organizovati događaj po vašoj meri.

Proslava rođendana, krštenja

Organizujte nezaboravnu rođendansku žurku, proslavu povodom krštenja ili nekog drugog vama važnog događaja u restoranu Ljubiška bajka. U toplom, prijatnom ambijentu, ugostićemo vama drage ljude kao najbolji domaćin i potruditi se ovaj poseban dan ostane nezaboravan.

Proslava rođendana, krštenja - Ljubiška bajka
Proslava venčanja - Ljubiška bajka Zlatibor

Venčanja

Po legendi, selo Ljubiš je dobilo ime po velikoj, ali neostvarenoj ljubavi dvoje mladih. Zato smo mi u Ljubiškoj bajci rešeni da stvaramo ljubavne priče, ali samo one sa srećnim krajem koje traju za ceo život! Kod nas se prave najlepše uspomene i zato nam možete poveriti organizaciju svadbenog veselja, jer mi znamo koliko vam je ovaj događaj važan u životu. U romantičnom ambijentu, vašim gostima ponudićemo kvalitetnu hranu, piće, uslugu i zabavu po vašoj želji i meri.

Poslovni događaji

Stres je nešto što prati svako poslovanje. Nemamo vremena da se bolje upoznamo i družimo sa kolegama, niti poslovnim partnerima sa kojima možda i svakodnevno sarađujemo. Zato smo mi tu da pomognemo firmama koje brinu o svojim zaposlenima, klijentima, poslovnim saradnicima i žele da učvrste timski rad. Nudimo vam odlične uslove za održavanje team building-a, seminara, kompanijskih proslava, konferencija, poslovnih sastanaka i drugih vrsta korporativnih događaja.

Na raspolaganju su vam dve konferencijske sale, kapaciteta 20 i 40 sedećih mesta sa sledećom opremom:

  • WiFi
  • Projektor
  • Flip chart
  • Lap top
U mogućnosti smo da vam organizujemo i dodatnu opremu, u skladu sa vašim potrebama.
Organizacija događaja Ljubiš - Zlatibor