O nama

RESTORAN Ljubiška bajka
Pansionski smeštaj

ODMOR U PRIRODI NEDALEKO OD ZLATIBORA

RESTORAN Ljubiška bajka – Pansionski smeštaj
advanced divider

U bajkovitom zlatiborskom seocetu Ljubiš, nadaleko poznatom po najukusnijoj pastrmci u Srbiji, nalazi se restoran sa prenoćištem Ljubiška bajka. Smešten u netaknutoj oazi zelenila, pored rečice Ljubišnice, više od tri decenije pravim gurmanima i ljubiteljima prirode, pruža užitak za sva čula.

Tradicionalnu toplinu i gostoljubivost našeg kraja, gostima prenosimo kroz vrhunsku uslugu i nezaboravan ukus zlatiborskih jela koja pripremamo sa ljubavlju. Tik uz naš restoran smešten je i ribnjak u kome se uzgaja čuvena ljubiška pastrmka – specijalitet kuće i deo naše bogate gastronomske ponude. Činjenica da pastrmke žive samo u vodama izuzetnog kvaliteta, govori u prilog tome da ćete odabirom našeg restorana za sebe izabrati samo najbolje.

Smeštaj Ljubiš - Zlatibor
Dvokrevetne sobe Ljubiš - Zlatibor
advanced divider

Za one koji bi želeli da uživaju u netaknutoj prirodi, domaćoj hrani, ali i wellness sadržajima na duže, omogućili smo pansionski smeštaj, pogodan za porodice sa decom, grupne posete, kompanije. Smešten na 850 metara nadmorske visine i okružen zelenilom, Ljubiška bajka će vam pružiti pravi odmor za dušu i telo u blagotvornoj klimi koja povoljno utiče na zdravlje.

advanced divider

U želji da zajedno sa našim gostima stvaramo i delimo najlepše uspomene koje će trajati celog života, specijalizovali smo se i za organizaciju vama važnih događaja – venčanja, rođendana, krštenja i drugih slavlja. Na nas se možete osloniti i kada su u pitanju poslovni događaji, te kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima, klijentima, poslovnim saradnicima, možemo pružiti odlične uslove za održavanje team building-a, seminara, kompanijskih proslava, konferencija, poslovnih sastanaka i drugih vrsta korporativnih događaja.

Proslava rođendana, venčanja, krštenja - Ljubiška bajka

Dobro nam došli!

konačan izbor je, ipak, na vama!

Proverite zašto smo nadaleko poznati i zašto toliko dugo trajemo.