Naš restoran

SVEŽE, UKUSNO, TRADICIONALNO

Neka sva vaša čula uživaju!

advanced divider

Srbija je poznata kao zemlja u kojoj se dobro jede, a specijaliteti zlatiborske kuhinje najbolje oslikavaju našu nacionalnu ponudu. Zato vas pozivamo da dođete kod nas u goste i da probate uvek sveža i ukusna jela pripremana po autentičnim receptima domaće kuhinje.

Preporuka i specijalitet našeg restorana je ljubiška pastrmka. Ukoliko želite, možete odabrati ribu koju ćemo samo za vas pripremiti na žaru.

Restoran Ljubiška bajka
advanced divider

Naš restoran poseduje 80 mesta, veliku terasa sa pogledom na ribnjak u koju se može smestiti 100 osoba i aperitiv bar. U zimskom periodu nudimo vam ručak pored kamina, uz pucketanje drva. A kada otopli čeka vas prostrana terasa sa pogledom na šumu uz žubor vode sa ribnjaka.

Naša ponuda

konačan izbor je, ipak, na vama!

JELOVNIK

Pravim, kulinarskim hedonistima u prilici smo da ponudimo:

PIĆE

Uz kvalitetnu hranu potrebno je izabrati i pravu kombinaciju pića. Naše ljubazno osoblje vam je na raspolaganju da vam preporuči najbolje iz širokog asortimana aperitiva i pića uz glavno jelo. Da li će to biti:

POSLASTICE

I na kraju, svako dobro jelo valja zasladiti ukusnim domaćim kolačem, kako bi ugođaj bio potpun. Ovo su poslastice koje smo spremili za vas:

SUVENIRNICA

Ukoliko želite da ukus zlatiborske domaćinske atmosfere duže ostane sa vama, nudimo vam da kao suvenir sa sobom ponesete domaći džem, med ili slatko od raznog voća ubranog iz netaknute prirode našeg kraja.

Suvenirnica - domaći džem, med ili slatko