Dodatni sadržaj

NAŠA OAZA PRIRODE ZA REGENERACIJU DUŠE I TELA

Neka sva vaša čula uživaju!

WELLNESS I SPA

Prateći moderne trendove, našu ponudu smo obogatili spa i wellness sadržajima. Za vaš potpuni užitak i najbolju relaksaciju, na raspolaganju su vam đakuzi i sauna, kao i spoljni bazen.

Onima koji žele da ostanu u dobroj formi, da ojačaju i razviju svoje telo, obezbedili smo fitness salu opremljenu sa svim potrebnim spravama.

Ovo, omiljeno mesto za rekreaciju mnogih, omogućiće vam da kvalitetno i korisno provedete svoje slobodno vreme.

ZABAVA

Rekreacija, igra i druženje u toplom, zdravom ambijentu pravo su osveženje za duh. Zato smo vam stavili na raspolaganje i dodatne sadržaje za zabavu koji vraćaju u detinjstvo, a koje smo igrali kao mali ili tinejdžeri:

Ukoliko dolazite zimi, vaša deca će uživati u igrama na snegu, jer je sankalište odmah ispred našeg pansiona. Ne morate da nosite od kuće sanke ili klisko, jer su vam ovi rekviziti kod nas uvek na raspolaganju. Ako ste, ipak, ozbiljan skijaš, ni Tornik – najviši vrh planine Zlatibor, od nas nije daleko.

Ukoliko dolazite s proleća i leta objekat poseduje i bicikle.

Prošetajte obližnjim šumama i livadama, punim lekovitog bilja, pečuraka i šumskog voća. Upoznajte decu sa prirodom, naučite ih da vole i raduju se jednostavnosti i šarolikosti biljnog i životinjskog sveta koji nas okružuje.

Apiterapija

Kućica sa pčelama za lečenje

Apiterapija je komplementarna naučna disciplina tradicionalnoj i predstavlja spoj zapadne i istočne medicine. Ona podrazumeva primenu pčelinjih proizvoda (med, cvetni prah, propolis, matični mleč) kako bi se očuvalo i unapredilo čovekovo zdravlje. Apiterapija, služi za lečenje specifičnih hroničnih zapaljenskih poremećaja uključujući:

reumatizam

neurološke
poremećaje

vaskularne
poremećaje

gastrointestinalne poremećaje

alergijske poremećaje i drugo.